ព្រះពប៉ាណាមត្រូតទទួប ប៉ាតិ សាសនា ព្រះមហាក្សត្រ



សទាសតាពរម្ភតិតុខេត្តស្វាយរៀ១ អញ្ជើរចូរចូលរួមសន្តិសិនសារព័ត៌មាននៅនីស្តីតារគណៈរដ្ឋមន្ត្រី នៅថ្ងៃនី២៧ ខែទេសា ឆ្នាំ២០២៣

១.ឯកឧត្តម ទំន័ន ទិទុល អភិបាលខេត្ត ប្រធានប្រតិភូ
២.ឯកឧត្តម ទំនាន តិសិដ្ឋ អភិបាលរងខេត្ត
៣.ឯកឧត្តម ទំន័ន អេច អភិបាលរងខេត្ត
៤.លោកបណ្ឌិត ចិន សាឆាន នាយករដ្ឋបាល
៥.លោកឧត្តមសេនីយ៍ទោ ពេទ្រ ទី៖: ស្នងការនគរបាលខេត្ត
៦.លោក ទាច ទី នាយករងរដ្ឋបាល
៧.លោក ទំនួន សុខត្តភ្ល្នី ប្រធានមន្ទីរសង្គមកិច្ច អតីតយុទ្ធជន និងយុវនីតិសម្បទា
៤.លោក អ៊ូ សុខ្យើន ប្រធានមន្ទីការងារ និងបណ្តុះបណ្តាវិជ្ជាជីវៈ
៩.លោក សុខ សុន្ទរទុឌ ប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម ក្រាប្រមាញ់ និងនេសាទ
១១.លោក សុខ សុន្ទរទុឌ ប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម ក្រាប្រមាញ់ និងនេសាទ
១១.លោក សុខ សុន្ទរទុឌ ប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម ក្រាប្រមាញ់ និងនេសាទ
១១.លោក សុខ សុន្ទរទុឌ ប្រធានមន្ទីរតេនានេទឹក និងឧតុនិយម
១៣.លោក សំ នីអូ ប្រធានមន្ទីរជនធានទឹក និងឧតុនិយម
១៣.លោក សំ នីអូ ប្រធានមន្ទីរកែវិវឌ្ឍជនបទ
១៤.លោក សេខ សាទភេខ មន្ទីរផែនការ

១៥.លោក **ធុំញូ ស៊ីចាយ** ប្រធានមន្ទីររៀបចំងែនដី នគរូបនីយកម្ម និងសំណង់ ១៦.លោក **ឝុ៩ ស៊ីថា** ប្រធានមន្ទីរសុខាភិបាល នៃរដ្ឋបាលខេត្ត ១៧.លោក **សេអ ឆេខត្តន្ណរុទ** ប្រធានមន្ទីរពាណិជ្ជកម្ម ១៨.លោក **សេខ ម៊ីត្រូន្នាត** ប្រធានអង្គភាពអត្តិសនី ១៩.លោក **សេស សេដ្ឋា** នាយកទីចាត់ការហិរញ្ញវត្ត ២០.លោក **តុគ ចិន្តា** អនុប្រធានផ្នែក នៃការិយាល័យប្រជាពលរដ្ឋ



២២.លោកស្រី អ៊ីរុក ចិន្ត្តា អនុប្រធានអង្គភាពច្រកចេញចូលតែមួយខេត្ត ២៣.លោក ឆំ នាត្តិ ប្រធានការិយាល័យសរុប និងព័ត៌មាន ថ្ងៃ*ណ្ហូ*៥៨.៧.៣ភាន...ខែពិសារ ឆ្នាំហេះ បញ្ចស័ក ព.ស.២៥៦៦ ស្វាយរៀង ថ្ងៃទី

